joi, 4 octombrie 2012

DE ZIUA PROFESORULUI


Mult Stimați Profesori!
Elogiem rostul și strădania Dvs, a celor care sădesc lumină pentru lumina viitorului. Este foarte greu să măsori în câteva cuvinte tot ceea ce înseamnă învățăorul în societatea prezentului, dar recunoștința trebuie să fie mare, dacă o raportăm la menirea acestei categorii profesionale. Considerațiile noastre se îndreaptă astăzi către cei care construiesc personalități, au ințeles și inșeleg că activitatea didactică se ridică la rangul de artă în a-i învăța pe alții bine.
Sunteți oameni cu har și vocație, sculptori de suflete și caractere, cei mai buni dintre noi. Un model de succes în viață, ca să nu zic, vorbă mare - un ideal.
Cu bucurie vom sarbatori Ziua Profesorilor, a celor care cu credință și cu dăruire slujesc școala.
Vă dorim cât mai multe succese în plan profesional și vă invităm să construim împreună marile performanțe ale celor mici! Vă urăm sănătate și putere pentru continuarea lucrului pe care-l faceți cu dăruire. La muțti ani, generațiilor de profesori, celor care duceți pe umeri dulcea povară a luminii! Vă suntem nespus de recunoscători pentru munca titanică ce o faceți, pentru căldura sufletească ce ne-o dăruiți, pentru sfaturile ce ni le-ați dat și care ne ghidează pe parcursul întregii vieți.
Cu profund respect și adânc omagiu Biblioteca „Transilvania”! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu